Pakiet obejmuje

MENU – 250 zł brutto/osoba

 

OPCJA SERWOWANA

Zupa serwowana:

Krem z gruszki i pietruszki, grzanki korzenne ze szczyptą pudru z pietruszki

 

Danie główne serwowane:

Pieczone żebro wieprzowe w sosie własnym w towarzystwie wędzonej śliwki, papryczki chili, podane z koperkowymi kluchami i maślanym burakiem

 

Deser serwowany:

Brownie czekoladowe, lody śmietankowe i sos wiśniowy

 

Bufet ciepły:

Szczawiowa na wędzonych żeberkach z jajkiem

Udko drobiowe w sosie BBQ

Pieczeń wieprzowa w sosie grzybowym

Filet rybny otulony pesto koperkowym

Farfalle w sosie paprykowo-pomidorowym

Królewski bukiet warzyw

Kopytka na maśle koperkowym

 

Bufet zimny:

Surówka Waldorf

Sałatka śledziowa

Sałatka z brokuła i jajka

Sałatka grecka

Terriny i pasztety własnej produkcji z piklami i sosami

Sałatka Caprese

Pieczony rostbef z musem musztardowym

Kosz pieczywa

 

Bufet słodkości:

Krem czekoladowy z karmelizowaną wiśnią

Pucharki owocowe z galaretką

Mini beziki z kremem mascarpone

Ptysie

Owoce krojone

Ciasta: ciasto makowe, kokosowe, sernik na zimno z owocami.

 

Po północy:

Serwowany barszcz z pasztecikiem lub gulasz wieprzowy z warzywami (do wyboru wcześniej)


MENU – 280 zł brutto / osoba

 
OPCJA SERWOWANA

Przystawka:

Pierś z kaczki z nutą rozmarynu, z musem chrzanowym, karmelizowanym burakiem i blanszowaną marchewką na maśle tymiankowym

 

Zupa serwowana:

Krem cebulowy z serem fetą, chrustem z dojrzewającego boczku i oliwą truflową

 

lub (do wyboru wcześniej)

 

Królewski rosół z domowym makaronem i pulpecikami drobiowymi

 

Danie główne serwowane:

Podwędzana polędwiczka wieprzowa otulona pieprzem cytrynowym, babką au gratin, zapiekaną marchewką czosnkową i sosem szalotkowym

 

Deser serwowany:

Krem kataloński z ciastkiem owsianym i sezonowym owocem

 

Bufet ciepły:

Aromatyczna zupa pieczarkowa

Staropolskie medaliony wołowe w sosie własnym

Orientalny filet z kurczaka w warzywach

Filet z pstrąga tęczowego na sosie winno -koperkowym

Bukiet sezonowych warzyw z oliwą

Ryż jaśminowy z zielonym groszkiem

 

Bufet zimny:

Śledź w trzech odsłonach: po kaszubsku, z jabłkiem i burakiem

Wiejskie przysmaki (pasztet, pieczyste mięsa, regionalne sery)

Carpaccio z buraka z fetą i octem balsamicznym, podane na rukoli

Sałatka nicejska

Pieczeń rzymska z sosem żurawinowym

Balotyna z kurczaka

Bukiet sałat i warzyw z sosami

Pikle

Kosz pieczywa

Wędzone ryby

 

Bufet słodkości:

Panna cotta z sosem malinowym

Creme brulee

Galaretka z owocami

Selekcja muffinek

Owoce filetowane

Domowe ciasta: szarlotka, sernik na spodzie czekoladowym, ciasto czekoladowe

Po północy:

Serwowany barszcz z pasztecikiem lub gulasz wieprzowy z warzywami (do wyboru wcześniej)


MENU – 310 zł brutto/osoba


OPCJA SERWOWANA

 

Przystawka serwowana:

Vol-au-vent, czyli puszyste ciastko francuskie wypełnione rostbefem, musem szalotkowym i nutą chrzanu

Zupa serwowana:

Aromatyczny rosół z indyka z pulpecikami i lanymi kluskami pietruszkowymi

Danie główne:

Kurczak supreme otulony dojrzewającym boczkiem, puree ziemniaczane, kalafior romanesco i sos winno - truflowy

Deser serwowany:

Pieczone jabłko z cynamonem na czekoladowej kruszonce z dodatkiem sosu zabajonem podane z lodami śmietankowymi

 

lub (do wyboru wcześniej)

 

Przystawka serwowana:

Marynowany łosoś w buraku i cytrynie, zapiekany ziemniak, kompresowany ogórek w białym winie z kwaśną śmietaną i kawiorem owocowym

Zupa serwowana:

Krem z pasternaku, chips z ziemniaka i oliwa z suszonych pomidorów

Danie główne:

Pstrąg łososiowy, puree z selera i salsą pomidorową, z dodatkiem czerwonej cebuli i oliwki

Deser serwowany:

Ciasto bananowe z dodatkiem karmelowego kremu, otulone śmietankowym musem i lodami czekoladowymi

Bufet ciepły:

Żurek po staropolsku z jajkiem

Krem z leśnych grzybów z groszkiem ptysiowym i akcentem trufli

Duszona rolada drobiowa z nadzieniem szpinakowo-serowym w sosie paprykowym

Karczek wieprzowy pieczony w ziołach i sosie własnym

Dorsz marynowany cytrusami otulony sosem koperkowym

Ziemniaki opruszone pudrem koperkowym

Makaron penne z sosem chorizo

Grillowane warzywa z ziołami i oliwą

Bufet zimny:

Swojski pasztet z sosem owocowym

Roladka z szynki w galarecie faszerowana musem chrzanowym

Tymbaliki drobiowe

Śledź w śmietanie i czerwonej cebuli

Deska wędzonych ryb

Pieczyste mięsa

Sałatka grecka

Sałatka hawajska

Bukiet sałat i warzyw w towarzystwie sosów

Kosz pieczywa

Bufet słodkości:

Patera owoców

Fontanna czekoladowa

Patera ciast (sernik, szarlotka, ciasto marchewkowe)

Panna cotta

Krem czekoladowy

Tiramisu włoskie

Galaretka owocowa

 

Po północy:

Serwowany barszcz z pasztecikiem lub strogonow z warzywami (do wyboru wcześniej)


MENU – 340 zł brutto/osoba

 

OPCJA SERWOWANA


Przystawka serwowana:

Rillettes z kaczki na grzance czosnkowej, konfitura z czerwonej cebuli, liść rukoli z ziarnem granatu

Zupa serwowana:

Flaczki domowe

Danie główne:

Duszone policzki wieprzowe w czerwonym winie i rozmarynie, pieczone ziemniaczki, brokuł, sos pieczeniowy

Deser:

Miętowa panna cotta z sosem wiśniowym

lub (do wyboru wcześniej)

 

Przystawka serwowana:

Panierowany ser brie na młodych liściach w towarzystwie wiśni i prażonych orzechów włoskich

Zupa serwowana:

Lazurowy krem, chips z salami i pudrem z pietruszki

Danie główne:

Pieczony udziec kaczy podany z aromatycznym puree buraczanym z nutą cynamonu i chili, całość dopełniona sosem cydrowym

Deser:

Tarta malinowa z koroną bezową i musem śmietanowym

Bufet ciepły:

Tajska zupa z mlekiem kokosowym i kurczakiem

Krem szczawiowy z jajkiem

Curry z wołowiną i warzywami

Rolada z indyka faszerowana gryką i dynią w sosie gravy

Glazurowany łosoś w marynacie z syropu klonowego i gorczycy

Ryż jaśminowy z przyprawami

Grillowane warzywa

Babka au gratin

Gnocchi ziemniaczane z pesto bazyliowym

Bufet zimny:

Tarta z warzywami

Deska wędzonych ryb

Deska serów regionalnych

Caprese z pomidora i mozzarelli z dodatkiem redukcji octu balsamicznego

Sałatka nicejska

Bukiet sałat z warzywami i dipami

Sałatka wiosenna

Mięsa pieczyste

Galantyna drobiowa

Plastry indyka w sosie kaparowym

Pikle

Kosz pieczywa

Przekąski koktajlowe

Bufet słodkości:

Panna cotta z sosem malinowym

Creme brulee

Owoce filetowane

Malinowa chmurka

Fontanna czekoladowa

Blok czekoladowy

Ciasta: tiramisu, sernik królewski, ciasto toffi

Po północy:

Staropolski żurek z jajkiem lub strogonow z warzywami (do wyboru wcześniej)


OPCJE DODATKOWE


ALKOHOLE
Wódka Stumbrass - 45,00zł / 0,5l

Wódka Wyborowa - 45,00zł / 0,5l

Wódka Finlandia - 55,00zł / 0,5l

Wino białe/czerwone Vittorino - 38,00zł / 0,75l

Piwo Kasztelan - 7,00zł / 0,5l

NAPOJE BEZALKOHOLOWE

Coca-Cola, Fanta, Sprite - 10,00zł /850ml

Soki owocowe – 10,00zł / 1l
Kawa, herbata no limit - 10,00zł / osoba


USŁUGA BARMANA – 1000,00zł (1 barman na 50 osób)

MENU DRINKÓW

1. Cuba Libre

Biały Rum, Coca-Cola, Limonka

Rum biały Bacardi – 80,00zł brutto / 0,7l

Coca Cola – 10,00zł brutto / 850ml

Limonka – w cenie

 

2. Mojito

Limonka, Biały Rum, Sprite, Mięta, Cukier

Rum biały Bacardi – 80,00zł brutto / 0,7l

Sprite – 10,00zł brutto / 850ml

Limonka, mięta, cukier – w cenie

 

3. Margarita

Tequila, Triple sec (likier pomarańczowy), Sok z cytryny

Tequila Olmeca Srebrna – 100,00zł brutto / 0,7l

Triple sec Bols (likier pomarańczowy) – 80,00zł brutto / 0,7l

Sok z cytryny – w cenie

 

4. Cosmopolitan

Wódka cytrynowa, Triple sec (likier pomarańczowy), Sok z cytryny, Sok żurawinowy

Wódka Lubelska Cytrynówka - 40,00zł brutto / 0,5l

Sok z cytryny, sok żurawinowy – w cenie

 

5. Pina Colada

Biały Rum, Mleko kokosowe, Sok ananasowy

Rum biały Bacardi – 80,00zł brutto / 0,7l

Mleko kokosowe, sok ananasowy – w cenie

 

6. Tequila Sunrise

Tequila, Sok pomarańczowy, Grenadyna

Tequila Olmeca Srebrna – 100,00zł brutto / 0,7l

Grenadyna – 70,00zł brutto / 0,7l

Sok pomarańczowy – 10,00zł brutto / 1l

 

7. Sex on the Beach

Wódka, Sok pomarańczowy, Sok żurawinowy, Grenadyna, Limonka

Wódka – w zależności od wyboru

Sok pomarańczowy – 10,00zł brutto / 1l

Grenadyna – 70,00zł brutto / 0,7l

Sok żurawinowy, limonka – w cenie

 

8. Aperol Spritz

Prosseco, Aperol, Woda gazowana

Aperol – 80,00zł brutto / 0,7l

Prosecco – 55,00zł brutto/
butelka

 Woda gazowana – w cenie


BAZA NOCLEGOWA

Apartament dla Państwa Młodych - GRATIS (w miarę dostępności)

Apartament de lux:

  • do wykorzystania pojedynczego - 400,00zł 
  • do wykorzystania dla dwóch osób - 250,00zł / osoba
  • do wykorzystania dla więcej niż dwóch osób (max 4) - 200,00zł / osoba.


Pokój jednoosobowy - 210,00 zł brutto / osoba
Pokój dwuosobowy - 270,00 zł brutto / cały pokój
Pokój trzyosobowy - 360,00 zł brutto / cały pokój


W cenie noclegu znajduje się dostęp do Strefy Wellness.

Śniadanie dla Gości przyjęcia weselnego – 40,00zł brutto / osoba.


Doba hotelowa od godz. 15.00 w dniu przyjazdu.

Zwolnienie pokoi hotelowych do godz. 11.00 w dniu wyjazdu.


Parking dla Gości przyjęcia weselnego – GRATIS.


 

darmowe
Wi – Fi

Xbox One
PlayStation 4

Klub Malucha dla dzieci

dostęp do strefy cardio

Ważne informacje

  • Doba hotelowa: od 15:00 do 11:00
  • Hotel zastrzega sobie możliwość zmiany cen pakietowych bez konieczności powiadomienia gości o takowej zmianie oraz wykluczenia z oferty niektórych terminów w przypadku braku dostępności miejsc noclegowych
  • W określone dni zawarte w agendzie. Hotel zastrzega sobie możliwość zmiany agendy w trakcie trwania pakietu,


Uprzejmie informujemy, iż termin płatności zadatku (w kwocie 50% wartości pakietu) na poczet pakietu w Hotel Skansen Conference & SPA w Sierpcu wynosi 24h od dnia dokonania rezerwacji. Jeżeli zadatek nie zostanie wpłacony w tym terminie, rezerwacja ulega automatycznemu anulowaniu bez konieczności informowania Gości o takiej sytuacji. Pozostała część kwoty płatna jest przy wymeldowaniu Gości z Hotelu.

Przedstawiona oferta cenowa ma charakter informacyjny i nie stanowi oferty handlowej w rozumieniu Art. 66 par. 1 Kodeksu Cywilnego

Hotel Skansen

ul. Gabriela Narutowicza 64
09-200 Sierpc

+48 24 235 61 25

 recepcja@hotelskansen.pl